Nytt kapitel, ny blogg – Ironman uppladdning!

Den här sommaren har gett mig mycket inte bara en väldigt grön gräsmatta utanför huset av allt regn utan även tid för reflektion bland mycket annat.

reflection
Träffade min hundvakt Agge här om dagen som såg på mig och var ärligt förvånad över det lugn som infunnit sig i mig. Det är magiskt vad 3 veckors semester utan krav kan göra för en.

Är inne på min 4 av 5 veckor nu och det innebär att jag går in i uppladdningsperiod för Kalmar Ironman. Det stora mål jag slitit för det senaste året och jag har redan fått ett kvitto på att min träning gett resultat på mina senaste två tävlingar. Både under Åre Extreeme Challenge där jag plockade hem en 9:de plats efter elit tjejerna och senast på Västerås triathlon då jag lyckades plocka hem en vinst i motionsklassen på Olympisk distans.

v_ås

åre

Men en Ironman… ja det är helt andra distanser – det gäller att gå ut lugnt och fint för att orka med en lååååång dag för att klara sig in i mål.

Så vad gör jag nu de 10 sista dagarna innan tävlingen?
Jag lämnade in min cykeln på service igår för att gå igenom den och se att allt är på sin plats. Jag avslutade mitt sista halvlånga löppass i måndag med att springa hemifrån till Grisslinge Havsbad och fick då ihop 17 km. Vilket gör att det nu nästan uteslutande står simning på schemat fram tills att min TT-cykel är tillbaka. Idag blir det lite lugn simning och sen klättring med min kompis Tanja. Älskar att klättra men inte gjort det på sista tiden men nu har jag stooor anledning till att klättra mer då min nästa tävling efter Kalmar innehåller en hel del av det, mer om det senare!

klattra

Nu blir det mysträning (låg-puls inget ansträngande) och inte några fler långpass innan det bär av på onsdag till Kalmar tillsammans med min vapendragare Anna! För att gå runt och bara njuta, reka banan & spänna musklerna lite – ja precis bara gå runt och se cooooola ut innan det smäller på lördagen den 15 Augusti! 😛

anna_sue

Vi kan sammanfattningsvis säga att jag mår bra, är extremt tacksam för min hälsa! & jag har funnit det jag brinner för – TRÄNING! Desto mer jag tränar desto mer vill jag träna och träningsvärken då(?!)… Ja den kommer inte lika ofta på besök längre.

Igår var jag inne på ett mäklarkontor och insåg även då att jag trots allt saknar jobbet lite. Det ska bli kul att få gå in på kontoret igen efter semestern och få gnabbas lite med kollegorna på nytt men det får vänta ett par veckor till för först måste jag ner till Kalmar och se vad kroppen kan leverera!

belive

Rock n Run! /Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s