Sport Klättring & Över-Speedade (?!) tjejer på Kalmar Roadtrip

Helgen fortsatte med en heldag i Kungsängen med Matts från Team Everest, en riktigt bra vän att ha nära när man vill klättra. En riktig klippa 🙂 Ja, en kille som tänker säkerhet vilket gör att det känns hel tryggt att bli coachad av honom upp och även ner för bergsväggen. Lite mer än 5 timmar försvann snabbt i den gassande solen och jag fick med mig både ny kunskap, kvalitets kaffe på samt en ny sportbränna 😛 och fina minnen till en regnig dag.

Soooligt på lunchklippan
Soooligt på lunchklippan
Repilering!
Repellering!
Miss Cool ;)
Miss Cool 😉

Måndagen och tisdagen flög förbi snabbt med Kalmar fix, hämta upp cykelställ, packa väskor, reka utrustning, hämta upp hojen från servicen, kiropraktor, massage…… ja det är mycket som ska på plats för att man ska få tankarna i schack och kroppen ska känna sig redo för lördagens urladdning.

Idag fick vi iaf upp cyklarna på taket jag och Anna och i bilen på vägen ner så lyckades vi även skapa vår egen musikvideo! Tycker helt klart att vår är bättre än originalet 😛 säger bara ”FAN VAD BRA” – VI ÄR!! #lol  Jag kan lova att vi sällan har tråkigt i varandras sällskap. Här om dagen invigde vi nya Jakob Karlberg låten, Fel på dig. Bild nedan på två skuttande soldyrkare på väg för att hämta upp cyklarna.

It's NOT US it's YOU!
It’s NOT US it’s YOU!

Hoppas den bjöd på lite skratt vi tycker i alla fall att vi är galet roliga! 🙂

Eftermiddagen här i Kalmar spenderades med att registrera oss för lördagen, se på när Ludde & Åsa van respektive klass på Kalmar Mini Tri och ett kort löppass för att få igång kroppen efter bilturen & (kanske göra av med lite överskotts energi?!).

Nya Team tröjan!
Nya Team tröjan!

Rock n’ Run!

/Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s