Måndagsdejt – hårt och tufft!

Igår kväll var det äntligen dags att gå tillbaka till träningen och plocka ett av veckans nyckelpass. Blev en dejt med Hammarbybacken, Spotify, spikskorna och ryggsäcken som ska sitta på där bak under de fina ca 80 timmarna som ska spenderas i den Franska skogen. 10 varv blev det upp och ner för den gamla soptippen i en otroligt vacker solnedgång. Efter som jag fått strikta instruktioner om hur passet skulle genomföras gick det inte att plocka upp mobilen för att knäppa kort på solen 🙂

En av de som var uppe på kullen och fick till en riktigt härlig bild var dock Josef som driver BTBT-Back to Basic Traning som fick till en riktigt mäktig bild. Han var också schyst nog att ge mig den där extra tummen upp när jag kom upp för varv 7. Tack Joseph för peppen den behövdes då!

hbb_sol

De sista två varven gick fint och jag bestämde mig för att jogga hem den sista biten efter passet. Känner mig riktigt stark i kroppen och formen känns oförskämt bra! Förväntade mig häftig träningsvärk i benen idag men än så länge verkar den ha uteblivit. Woho! Har i och för sig jobbat hårt för att komma till den här nivån men känner att det fortfarande finns mer att ge.

hbb

Nedräkningen till Frankrike har nu börjat på allvar och jag försöker förstå vad det är jag har gett mig in på men jag har insett att jag inte kommer att kunna förstå det fören jag väl har genomfört det. Längtar verkligen till att få resa ner med teamet till Genève för att bussas vidare till Ain för att få genomföra min första flerdyngstävling – RAID in France!!!!

Det ska bli spännande att se om de sista veckorna nu med lite strukturerad träning kan ge lite extra formtoppning 😉

Helgen spenderades med bästa sällskapet genom att se på vännerna som tävlade i ITU World Triathlon Stockholm. Bra kört gänget! Va alldeles hes efter söndagens skrikande!

tri-girls

Annars är man tillbaka i jobbet på riktigt och har nu hittat tillbaka till hotellrummen vilket betyder hotellgymmet tidigt imorgon innan jobbet. Vill man så kan man!

Rock n’ Run! /Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s