RAID IN FRANCE – Pre-race! 

Då var vi påväg!! Del två är igång PRE-Race! Incheckningen flöt på smidigt, 600 kr i övervikt kändes ändå överkomligt

Glada miner o support från pappa som hjälpte till med fotografering o skryt i incheckningskön. ”Jo min dotter, ja hon där. (Pekar) Hon springer marathon o cyklar 18 mil efter att hon också har simmat 4000 meter. Ja en sån där Ironman. Nu ska hon iväg med grabbarna till Frankrike och tävla i multisport.” Tack Pappa!! Känns tryggt att börja resan som vanligt ifrån huset i Märsta igår & tur va det igår för pedalerna va fan omöjliga att få av med bara skiftnyckel och det stora järnröret behövdes plockas fram för hävstångseffekten. 😉 

    
Nu sitter vi här på flyget och halvsover efter att ha diskuterat igenom växlingar, energiplaner, sömnstrategi, soluppgångar, höjdskräck (en av oss har tydligen det), berg, vackra vyer, att njuta, höjdmetrar och konsten att gå & sova. 

  
Jag längtar något helt otroligt efter att få komma till start!

På Arlanda han vi med att köpa 3 kg godis VAR och få i oss frukost nummer två bestående av ägg o korv.. (Jag är redan hungrig igen!) Jag har stått på händer i gaten och stämningen är på topp! 

  
Här är en karta med banprofilen från VM-tävlingen 2012. Samma tävling som vi alltså ska köra dock är det aldrig samma bana men det kan ge en liten hint om hur det kommer att fungera. 

  
Johan lämnade sin plats och jag passade på att bre ut mig. 😉

  
Väl på plats i Geneve blir vi hämtade i två taxibilar som ska ta oss och vår utrustning till Ain i Frankrike och träningscentret som ska bli vår bas de närmaste dagarna. 

  

Jag och Johan tränar på warface! 

I eftermiddag blir det att försöka hitta en matbutik som inte är stängd, vilket inte är det lättaste på en söndag i Frankrike. Sen blir det att förbereda all obligatorisk utrustning för att få en smidig Gear-check imorgon.

Här är listorna med all obligatorisk utrustning som är ner packad. Utöver det finns X kilo mat, underställ & strumpor samt allt annat som kan vara bra att ha. Självklart flera rullar silvertejp! 

   
    
    
 
Följ oss på Raid in France hemsida!

Rock n’ Trekk! 

/Sue

Dagens låt: https://open.spotify.com/track/3uNGkq1FqQ4dv4s2GfYXES 

 
#craftsportswear #redbullsweden #outmeals #nutrixxion #resorb #yniq #yniqeyewear #stockholmadventureteam #nordenmarkadventure #raidinfrance WWW.RAIDINFRANCE.COM/EN/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s