ARWC Belize – Race story -Del 1 av 3

Från Outside Online Träning: 

Johan Lilja, Mr Träning på Outside Sweden, deltog i Maya Mountain Adventure Challange 2016 tillika den första deltävlingen i Adventure Racing World Series. I tre delar kan du följa Team Outside Pearl Izumis tävlingsberättelse.

Solen bländar mig genom djungelns tjocka lövverk medan jag lyfter mjölkglaset mot mina torra läppar. Glaset är kylt men ändå inte kallt, hettan gör det svårt att känna dess egentliga temperatur. Medan glaset vidrör underläppen funderar jag över hur funktionärerna lyckats kyla mjölken som jag som besatt längtat efter de senaste 30 timmarna. Jag tar en rejäl klunk och smaken fortplantar sig i hela min kropp med en gudomlig känsla. Det begär efter kall svensk mjölk jag känt senaste dygnet eller två har varit trollbindande och jag har aldrig känt något liknande.

Läs hela inlägget via länken nedan: 

Högintensiv färd i Maya-indianernas fotspår – Del 1  
Rock on! /Sue 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s