Högintensiv färd i Maya-indianernas fotspår – Del 2

Johan Lilja, Mr Träning på Outside Sweden, deltog i Maya Mountain Adventure Challange 2016 tillika den första deltävlingen i Adventure Racing World Series. I tre delar kan du följa Team Outside Pearl Izumis tävlingsberättelse.

Belize ligger inklämt mellan Guatemala och Mexico i Centralamerika. Landet har ett rikt djurliv men är förmodligen mest känt för Mayaindianernas fantastiska historia som berättar om en urgammal civilisation och ingenjörskunskaper som förbryllar och fascinerar. Var man än rör sig återfinns ruiner från kulturen som abrupt dog ut…

Läs vidare på OutsideSweden.se

Rock n´ Run!

/Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s