SwimRun Premiär – Team California Love

Det verkar som att tävlingssäsongen smugit sig igång.

För någon vecka sen var det ÅRE PRE RACE som är en träningstävling inspirerad av Åre Extreme Challenge i Hammarbybacken (HBB), tre varv på banan som består av paddling på Sickasjön, löpning upp för HBB och cykling upp för HBB. Verkar dock som jag inte hade full koll på cykelbanan och cyklade lite extra på sina ställen och lite kortare på andra, oklart… Får se till att reka banan innan om jag kör igen den 13 juni. Lyckades iaf ta mig in på en 2:a plats men var över 10 min efter 1:an som jag får chansen att jaga flera gånger i sommar både den 2 Juli i Åre och sen igen när det blir dags för Cowboy Tough 14-17 Juli i Wyoming, USA mer om det i ett senare inlägg.

Men på lördag är det alltså dags för mig att tävla i SwimRun för första gången och tävlingen blir Stockholm SwimRun – 4100 meter simning varvat med ca 23 km löpning i blandad terräng. Jag tävlar i hop med min nyfunna vän Jason Murphy i team California Love och ersätter därmed min egen lagkamrat Mikael Mattsson ak. ”Crazy Hair” från Outside Peal Izumi som kört tävlingen tidigare ihop m Jason.

jason_crazy

Att tävla ihop m Jason känns otroligt tryggt då han är en stabil och uthållig simmare, jag får stå för styrka på de sista löpningarna då min lilla dieselmotor går igång. Idag hade vi vår sista gemensamma träning och gear-check i Brunnsviken innan det bar av till jobbet. & Jag är taggad!! 🙂

jason_sue

Tyvärr skadade jag min fot på min sista löpträning i lördags och jag väntar än på att foten ska läka helt men ett besök hos min kiropraktor Jess löste det akuta med det som låg snett och jag känner mig ändå lugn för att den ska ha repat sig till lördag med lite vila de kommande dagarna.

Så målen för Lördagen då?
Ja 1. Ha kul!!
2. Slå Teamets tidigare tider
och ja, 3. måste väl ändå vara att gå mot pallplats om kroppen och foten känns bra på lördag?! 😉

(Not. Har ingen koll på motståndet och vet att det var ett helt gäng hårda par som ställde upp förra året så konkurrensen borde vara tuff men resultat listan för 2015 är trasig så jag har inga siffror att nörda ner mig i 😉 )

Hur som helst på Lördag klockan 14:00 går starten och då springer vi iväg i våra fina Orca dräkter – Tack Victor på Trispot i Hammarby för hjälp med dräkten ska göra mitt bästa för att ge dräkten den glans den förtjänar!

Ha det bäst!

Swim n’ Run!

/metalheadrunner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s