Topp 10 – Höga mål och starka drömmar

För några veckor sen gick Stockholm SwimRun av stapeln och jag och min lagkamrat och vän Jason Murphy lyckades kidnappa 10:de platsen. Vilket kändes otroligt kul. Vi tog 4 av 5 uppsatta mål.

  1. Ha kul – YES!
  2. Slå förra årets tid – INGA PROBLEM!
  3. Topp 10 – YES!
  4. Slå min Coach – YEPP!
  5. Pallplats – NOPE! – Måste nog bli en snabbare simmare för att komma dit, hårt och imponerande motstånd – men vi var bara 17 minuter ifrån tredje plasten på en bana som är över 27 km – inte omöjligt med andra ord 😉

Vi hade ett bra och kul race rakt igenom, hård löpning med fina split tider mellan 4:25 – 5:30 beroende på terrängen och vart i racet. Vi gick ut hårt och avslutade hårt även om jag hörde någon som sa något om att han höll på att få kramp min tävlingsdjävul hade tydligen svarat ”Andas!” ja inget mer än så och fortsatt i samma höga tempo. Jag och Jason hade ett kul race och plockade många herrlag under löpningarna vilket räckte till en 37 plats over-all vilket jag nog är mer imponerad över själv över 370 lag var anmälda och 208 lag gick i mål.

IMG_0378[1]

Nästa Tävling och Mål är en fin fin placering i Åre Extreme Challenge, vi får se hur långt årets träning räcker där har jag redan varit Topp 10 – med min 9:de plats förra året i SOLO WOMEN. Så topp 5 borde vara nästa mål 😉

Efter det är det bara hem och packa om för att ta med sig teamet till Colorado för 3,5 dygns Adventure Racing i Cowboy Though. Längtar!!! Igår var det både teamträning, planering och middag för att komma i form inför tävlingen. Det krävs en hel del logistik planering och att komma förberedd är otroligt viktigt för känslan och upplevelsen. Tävlingen går både i öknen och på snöklädda bergstoppar så extreme värme och snöblandat regn står på ”Att förvänta sig”-listan lika så 160 km paddling dygn ett så ja att börja en morgon som den idag med paddling skadar inte för att bygga på känslan att det är rätt magiskt att paddla 🙂


Rock n’ Run!

/Sue

PS. Ja, foten höll för Sthlm SwimRun – men är inte på topp än.. Jag rehabar på och är positiv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s