Jag har en plan.. #XTERRA

Två veckor kvar innan nästa tävling och även den handlar om att uppfylla drömmar och bocka av. XTERRA Sweden, terräng-triathlon i en distans (1500 m simning, 30 km MTB, 10 km löpning) som skulle kunna liknas med en olympisk triathlon distans (då ska det vara 40 km cykel). Banan är riktigt tuff och går upp och ner runt om Hellas och risken att dra på sig mjölksyra är mer än överhängande.

Önskan/Drömmen är att få plocka den där pallplatsen som ger mig en biljett till Maui – Hawaii för att delta i VM. Det vore en fantastisk magisk känsla och nog precis vad jag behöver just nu!

Varit lite låg sen jag kom hem från USA. Inget ovanligt med post-race depp när man får göra och uppleva så otroligt mäktiga saker och leva så tight ihop med sina lagkamrater. Det blir lätt tomt när man kommer tillbaka till vardagen (haft samma problem efter både Frankrike och Belize tävlingarna). Var dock ändå noterbart glad över att få gå till jobbet i måndags och återgå till lite rutiner. Jag älskar att resa och uppleva så rastlösheten kryper sig på fort men emellanåt är det skönt med rutinerna.

En annan  sak som pågått sen jag kom hem är att jag också har problem med först jetlag och nu kan jag inte skylla på den så ja sömnen så känner jag mig inte kaxigast i gänget då jag inte somnar fören strax innan 2 på nätterna och då har otroliga svårigheter med att kliva upp på mornarna.

Igår genomförde jag mitt första träningspass sen målgången för ca 10 dagar sen och det med blandade känslor, en ca 6-7 km löprunda på Djurgården som innehöll både andnöd, smärta, lycka och lätta steg. Tur att de lätta stegen både inledde och avslutade passet vilket gjorde att jag idag ser fram emot att simma mitt distans pass ute i Hellas.

MEN JAG HAR EN PLAN! Efter att han växlat några ord med riktigt bra vän i går kväll (hon är nog är en av mina absoluta bästa supportrar bland de som inte håller på med den här typen av idrott – Tack Moa!). Så efter vårt snack fick jag tillbaka motivationen. Så idag har jag pratat med min grymma Coach Johan som nu lagt upp ett nytt träningschemat för mig fram till tävlingsdagen den 13 Augusti med fokus på tröskel o att återfå fart. Så vi får se om det går att få lite fart i de sega AR-benen (AR* = Adventure Racing), jag vet att de kan leverera många mil men kan de även leverera den fart som krävs för att ta sig högst upp på prispallen & knycka den där biljetten till Maui?

IMG_2985
Bild från förra året då jag jobbade som ansvarig för löpningen under tävlingen och var så avundsjuk på de som tävlade, i år tävlar jag!

Om två veckor vet vi resultatet och fram tills dess så har jag en plan att luta mig tillbaka på – Så tillbaka till träningen och målinriktad träning – Otroligt skönt!

Rock on!

/Sue – My own Big Boss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s