5 dagar kvar – Laddar med glass!

Så på lördag är det dags att göra ett kraftprov och se om man kan vara snabb också. Förra veckans träning rullade på med blandade känslor, 13,5 timmar (hur gick det till!?!). Vissa pass kändes WOW andra FAN fast flest pass vad bara sköna och njutning! Så den övervägande känslan är positiv, jag lugn med ett inslag av lite tävlingsnerver och snart redo för tävling.

Igår spenderades eftermiddagen i Hellas efter att jag ‘komat’ fast mig i soffan i närmare 3 timmar tog jag mig samman och åkte ut för att cykla. Jag han hela 10 minuter och sen var det tydligen dags för punka. SUCK! Men med tankar som ”A-ja, lagade juh en punka tidigare i veckan på en annan cyklist bakhjul på ca 5 min” & ”Här skulle det sättas PB!” och satte jag igång tidtagningen och tog mig an bakhjulet. Men nej det gick åt h-lvetet med det, fick av däcket ut med slangen skulle blåsa upp den nya slangen lite för att inte klämma den i när däcket skulle på men jag har tydligen inte lärt mig att hantera kolsyrepatroner något vidare bra så jag lyckades ”bränna” hela och då hade jag ingen att pumpa upp slangen med när däcket väl va på igen. Däcket tog också en evighet att få på då jag inte ville släppa ut för mycket luft då jag insett vad jag gjort………. suck!

IMG_1446
Reserverad men redo för cykling pre-punka! 😉

Besviken och uppgiven började jag min promenad tillbaka med ett bakhjul nästan tomt på luft…. efter 10 minuters promenerande möter jag en cyklist som har en ”vanlig pump” med sig, WOHO!  Tillbaka till cyklingen efter så där 30 min av irriterade och arga tankar… ”Skulle stannat i soffan” & ”Varför har jag inte letat upp den där förbannade pumpen”….

Men men nu har vi testat det inför tävlingen 😉 ska nog ta och leta upp den där lilla ”vanliga”-pumpen igen men planen är ändå att undvika punka på tävlingen.

Som tur va gick resten av cyklingen bättre även om jag inte hittade spåret och jag inte fick in den där riktigt sköna starka känslan då det var lite trög trampat pga att jag inte pumpat upp ordentligt, Oppsie! så fick jag i alla fall träna på delar av banan och cykla 🙂

IMG_1447
Lerig efter MTB-turen o redo för löpning! 🙂

Efter ett par timmar va jag tillbaka i Hellas för att möta upp en gladare kvinna som va nyfiken på Xterra Löpbanan. Vi skulle egentligen haft en MTB-lektion och cyklat banan men då hennes MTB inte ville vara kompis med henne fick den stanna hemma och vi satsa på ett säkert kort – Löpning! En lugn och skön löpning längst den vackra banan med samtal om högt och lågt gav tillbaka energin och väl tillbaka i Hellas igen kastade vi oss i sjön för lite avslutande simning runt öarna. Jag fick träna på att ligga på våg och drafta på Sannas fötter och hon peppa mig inför lördagens simning.

IMG_0892
Hellas<3

Så simningen blev verklige en perfekt avslutning på träningsdagen och den gav lagade mitt tillfälligt kantstötta träningssjälvförtroende och jag kunde glatt skutta hem till min lilla fyrfotade skrutt och laga middag.

Kvällen avslutades i soffan m Kepler o skrutt på fötterna – Lugnet var tillbaka och soffan kändes betydligt bättre nu!

Tack för mig! 😛

Dags att stänga ner datorn för dagen och skutta ut i skogen för dagens träning 5km tröskel och 30 min simning – efter det är det tillbaka till soffan och mera glass (han bara äta upp 1/3-del av B&J burken! Woop woop!

Rock on! /Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s