MAUI Nedräkning & en snegling mot nästa år

Ja då var träningen igång för XTERRA World Championship, fortfarande inte greppat det helt tror det kommer först när flygbiljetterna är bokade det brukar vara ett kvitto för mig på att en tävling verkligen är bokad även om startplatsen är verifierad och bekräftad.

Träningen framöver fortsätter att jobba på att bygga styrka och nu även fart, hårdare intervaller med tri-klubben TT och teknik träning med Team Snabbare’s simcoach Ulf Hausmann. Ser verkligen fram emot simningen på onsdag då jag ska få kvalitets coachning i bassängen av Ulf. Ulf kommer att stötta mig i min simning hela vägen fram till Hawaii och med det sug jag fick nu i veckan för ötillö kanske det kan bli en fortsättning även efter Xterra 😉

Bild på glada miner från förra söndagen på Team Snabbare’s säsongsavslutning i Hellas:

IMG_1871

Att träna mot mål gör det så otroligt mycket roligare för mig att ha någon som styr min träning och lägger upp passen och planeringen gör att jag själv slipper tänka och bara kan köra på. Fördelen med att träna multisport och triathlon är att det alltid finns någon gren att träna på och att det finns variation. Man hinner aldrig tröttna på en gren. Nackdelen är såklart att man inte hinner bli riktigt j*vla bra på någon gren. Förra året släppte det för mig kring min cykling och i år känner jag att jag utvecklat min styrka på cykeln. Jag hoppas att det samma ska gälla min paddling, den här sommaren har det lossnat så vem vet fortsätter jag jobba på den kanske jag kan bli lite snabb där med till nästa Åre Extreme Challenge.

Den här helgen har jag spenderat i lugnets tecken med pappa i Märsta där vi har diskuterat träning, mål, kost och hur det fungerar med de olika sporterna. Pappa har kommenterat (positivt överraskad & imponerad) kring hur mycket jag äter varje gång jag gått till kylskåpet för att äta ännu en smörgås eller en skål yoghurt eller lite mer ägg mellan måltiderna. Hur dyrt det är med sporten & antalet timmar man lägger ner på det, sett på sportnyheter (där både kanot och MTB fått plats i rutan, KUL & grattis Jennie R. igen!) och avslutat söndagskvällen tillsammans med att se på Dam Sprinten i ITU World Triathlon Series. Det är verkligen otroligt smickrande hur han intresserar ❤ Tack pappsi!

Blev inte överdrivet mycket träning i helgen men både ett långlöppass i lördags och idag ett MTB pass på Upplandsleden som finns utan för dörren här har bockats av. Två härliga & fina träningspass med mycket njutning eller kanske inte helt sant gällande löpningen då en gamla skada gjorde sig påmind och smärtade de sista 5-6 km. Somnade med tårar i ögonen av smärta och med benet/vristen dräkt i Voltaren gel men vaknade med en funderande vrist… oklart men BRA! Det smärtar lite nu men det är inget allvarlig och simningen imorgon kommer inte nöta på den så den får vila lite mer. (& nej det blev inte värre av dagens cykling för den som funderade över det.)

Bjuder på en bild från lördagskvällens löpning bland korna.

FullSizeRender (1)

Nu är det dags att sova, imorgon är det en låååång arbetsdag som får avslutas med lite myssimning för att sträcka ut sig i poolen på eBay. Träningsveckan som kommer är nämligen full av både roliga och hårda pass 🙂

Nu ska vi jobba på att bli snabba!

Rock n’ Run!

/Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s