Mycket mycket mycket!

Ja när det är så mycket som bubblar samtidigt så man inte ens kan klara av att välja en rubrik så är det dags att skriva lite.

IMG_4409
(Racer i lera #FelCykel)

Just nu så händer så mycket saker så att alla känslorna går på överslag! Den här veckan har jag hunnit med att gråta av både lycka och sorg. Det kan liksom aldrig riktigt bara få vara normalt eller lagom i mitt liv. De orden korrelerar tydligen inte med mitt namn MEN jag är van med det så för mig är det hmm… Ja, normalt. 🙂

Någon annan skulle säkert bli rädd eller orolig. En nära vän sa här om dagen att om känner att man har mycket och behöver kalibrera sig på vad som är mycket och intensivt kan man alltid prata med mig för tydligen kommer jag med en del starka färger trots att jag mest går klädd i svart till vardags och spenderar en hel del timmar med bara mig själv. 😀

Vi får väl hoppas att de som kom ikväll till Naturkompaniet i Täby C också fick med sig lite färg och Sue-energi med sig hem. (det verkar så då jag redan fått lite roliga skärmdumpar från människor som planerar sitt nästa äventyr #win!!)

IMG_4858 (redigerad)

Tillbaka till början av iaf den här dagen. Försov mig lite, åt frukost ändå med en vän i huset, skynda vidare till jobbet – kundmöten, tester, rapporter och sen finputs på kvällens presentations material. Jag och min lagkamrat Johan Lilja hade fått det ärade uppdraget från laget [Naturkompaniet Pioneers] att föreläsa om äventyr i Naturkompaniets regi i Täby C-butiken. Speedad, lätt nervös och full av energi och adrenalin sprang jag till tunnelbanan packade in mig som en sardin i en plåtburk med alla andra då jag vägrade vänta två minuter på nästa tåg. Yrade av tunnelbanan med nästan alla andra i Danderyd för att inse att jag just är i Danderyd och inte Mörby där Johan ska hämta mig… hoppsan! Ringer Johan för att säga att jag är sen (ja, jag skulle juh komma hela två minuter senare!) SA jag att jag var speedad? På tåget igen och sen av på rätt station hittar Johan som börjar prata med mig som att vi vore i tävlingsmode, försöker lugna mig som om jag stod vid kanten av en klippa i Belize eller Frankrike och ska repliera ner mig så där 100 meter på egen maskin, för det är nämligen samma snack. 😀 Tack Johan du är en sann lagkamrat!

Väl framme i Naturkompaniets butik i Täby flyter allt på fint, vi kollar ljud och bild, gör sista korr i materialet och går sen för att äta lite och köra ett genrep.

Tillbaka i butiken 30 min senare möter vi vänner, familj och ja OKÄNDA (!) människor som kommit för att lyssna på OSS 🙂 Hur glad blir man inte när folk tar sig tid i en stressad vardag för att lyssna på något nytt och annorlunda!

nk_planch

En timme prick tar föreläsningen om ”Adventure Racing – Extrema utmaningar sprunget ur lokala näräventyr” och jag och Johan njuter av att får prata om det vi slkar mest. Föreläsningen avslutas med en riktigt varm och ärlig applåd. Vilket betyder att jag och Johan kan andas ut och vår dag är gjord! Några nyfikna själar väljer att hänga kvar en stund fortsätta ställa frågor och kvällen avslutas med att pappa skjutsar hem mig. 🙂

Tack Pappa för att du gjort mig så modig!
Tack Syrran & Ali för att ni hoppa in i en taxi för att hinna då jag förvirrat pappa till att inte hämta er!
Tack till ‘Hauted by Nature’ för fina strumpor och min favvo-mössa!

& ett STORT TACK till NATURKOMPANIET för att ni gör det här möjligt för oss i Pioneers! & en STOR KRAM till personalen på Naturkompaniet i Täby för att ni bjöd in oss och fixade!

Rock on men just nu kanske mest God Natt!

/Sue

IMG_4862

PS. Ska ta och skrämma liv i den här bloggen igen, har en del saker jag knåpat ihop under sommaren men inte kommit till skott med att få ut. Skärpning! & som sagt det händer en del spännande saker nu som jag måste få skriva av mig om!
PSS. Laget är anmält till Expedition Sydafrika, ARWS 2018 – Längtar!
PSSS. Nästa år händer det något spännande som innefattar ännu mer MTB och cykling – mer info snart!
PSSST! Den där ÖTILLÖ 2017 satsningen gick rätt bra, kom in som 6:e Mix lag 😉

ÖTILLÖ2017 målgång

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s