Drömmar & verklighet..

Just nu har jag lite svårt med att se skillnad. Ja, jag drömmer saker som är verklighetstrogna och jag håller precis på att få drömmar uppfyllda.

Sitter hemma i soffan och skickar in detaljer om transfers till Expedition Africa. Det kommer att bli min 5:te flerdygns Adventure Racing och den 4:de med mina Pionjärer (lagkamrater) i Naturkompaniet Pioneers! LÄNGTAR!

Idag kom det upp i flödet att det var för precis två år sen vi gick i mål i Belize och det var väl ungefär två år innan dess som jag satte i en högre växel på att förverkliga drömmar.

Det jag kanske inte hade koll på just då var att jag gjort ett val. Ett val som jag idag är otroligt stolt och nöjd över att ha gjort men som jag inte kunde föreställa mig hur det skulle se ut så här 3-4 år senare.

Jag valde att inte skapa mig ett liv med villa, Volvo och vovve. Ja, jag vet att jag kör Volvo (som jag delar med mamma) och har Zoë (min 11 åriga Staffe-dam). Men ni förstår det konceptet. Vi (jag & X:et) sålde huset han träffa en ny, fick sitt nya hus och sitt barn och sin dröm. Grattis, jag är verkligen glad för dig!

0S4A1734

Jag och Zoë flyttade tillbaka till stan och bor nu här med mina 4 cyklar (plus några till i källaren). Jag valde ett liv av resor, äventyr och att uppfylla nya mål och drömmar – varje år!

För mig är det viktigt att ha en bas att komma hem och ‘ladda på’ i och den här lägenheten är det. I maj har jag bott här i 7 år (ja, förutom året på vift via Ingarö & Skärmarbrink)! 2017 fick jag tävla i ARWS och i ÖtillÖ VM. I år så fortsätter resorna och tävlingarna MEN som jag nämnt så har jag lite svårt att hålla reda på verklighet och dröm just nu för förverkligandet av mina CYKELDRÖMMAR har precis nått nya höjder.

WhatsApp Image 2018-01-30 at 17.50.12

I fredagseftermiddag var jag nämligen och hämtade hem en av två nya SCOTT cyklar från CYKLOTEKET.  Hur kommer det sig då? Jo, 2018 så är det dags att ta cyklingen till nya nivåer och tillsammans med en grupp fantastiska kvinnor hoppas vi kunna inspirera och speciellt få dig där hemma som nästan vågar men inte tagit steget än.

cykloteket
Tack Martin & Cykloteket för att ni fixar för oss!

Alltså nej LUGN man behöver inte separera, sälja huset och säga nej till barn bara för att man ska cykla lite. Det går alldeles utmärkt att kombinera lite rull i skogen på sin MTB med ett helt vanligt Svensson liv och det är just dig 3 barnsmamman från Villastaden som jag hoppas på att möta där i skogen i vår och sommar för dig är jag RIKTIGT IMPONERAD över att du får det att gå ihop och att du kommer ihåg att det är viktigt med lite kvalitets tid för sig själv.

WhatsApp Image 2018-02-05 at 12.44.07

Läs mer om TEAM SHE RIDES och vår satsning här.

Team She Rides är en unik damcykelsatsning med målet att locka fler tjejer att tävla och träna mtb. Med ett elitlag som 2018 kommer att tävla i långlopp och XCO i och utanför Sverige, och en nystartad cykelklubb som står öppen för alla, hoppas laget inspirera på alla nivåer och välkomna fler till cykelsporten. Vi vill att fler ska få uppleva den fantastiska känslan av att cykla mountainbike. Med Team She Rides vill vi skapa en positiv vibe genom hela cykel-Sverige, med en välkomnande attityd.

Jag känner att 2018 kommer bli ett år som når nya nivåer av så kallade HIGH’s i mitt liv men jag är också medveten om baksidan. Post-Race-LOW’s och riskerna (skador, hälsa, mentalt) och då är det bra att veta att man kan komma hem till lägenheten och gosa ner sig i soffan med Zoë och han vänner och familj runt hörnet.

Tack till er alla för att ni är en del av den här resan!

0S4A1631

Jag är så otroligt tacksam över att min kropp fungerar och att jag får möjlighet att göra det här även om inget kommit gratis så är jag född på rätt plats på jorden med rätt förutsättningar!

Så nog med duttelidutt men det blir liksom lite känslosamt när man skriver från hjärtat och rakt ut. 🙂

Nu ska jag & Lill-Tanten Zoë möta upp en kompis i Hellas för en promenad i snön!

Ha en fortsatt MAGISK Söndag!

//Sue

Lev ~ Skratta ~ Älska

PS. Tänkte skrämma liv i den här bloggen så att det inte blir lika tunga inlägg framöver men idag var det mycket känslor och tacksamhet som ville ut. Puss på er!

En reaktion på ”Drömmar & verklighet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s