Sol, vind & lerstänk!

Den här helgen blev det inte så mycket tankar kring livets gåtor utan de flesta timmarna spenderades tillsammans med cyklar, cykelmänniskor och annan cykellycka av olika slag. Bjuder på helgen i form utav bilder.

Fredagkväll – CX vs. Vila

 

Ja, tanken va att jag skulle leka med Hanna och Ingrid [döds-intervaller på CX] men jag beslutade mig för att ta ett vuxet beslut att stanna hemma och vila upp mig inför helgen och det gav jackpot! Däremot så hade jag fördelen att bo på rätt sida av stan så jag fick deras sällskap både före och efter passet. (eller efter verkade de mest intresserade av att plundra mitt kylskåp…)

Lördagslek i Skogen – MTB

MTB, Nacka reservatet och Multisports vänner. I det gänget finner vi även två bekanta ansikten Hanna och Marika.

Lycka är att ha några av sina favvo-människor med i skogen, sin cykel och lera i ansiktet!

Barmark, blandat med is och ja lite slushy snöt!!!!!

Det var ett gäng kameler som va ute… Ja då man klätt sig för total kyla så blev det en del svett under alla vinterkläderna.

Söndags Crusing – Racer

Ny dag nya äventyr. Idag var det Ingrid som bjöd med mig in i hennes racer-cykel-crew. Ett glattgäng studsade ivrigt iväg över broarna till Ekerö för att inspektera hur långt våren kommit där och äta lite rabarberpaj på Äppelfabriken. Sjukt gott!

Blev en ganska lång fläta ändå på ryggen trots att jag klippt bort över 10-12 cm här om dagen 🙂

Invigning av min Scott Foil, otroligt nöjd med den. Sen gjorde jag en klant sak…ja jag glömde ladda mina fina nya elektroniska växlar så jag fick nöja mig med en singel-speed hoj idag… Coolast va ändå när en av grabbarna kom fram till att vi kunde låna en av de andra grabbarnas batteri för att jag skulle få en vettig växel att cykla på. #winning Ja det höll på att bli en låååångsam cykling hem på näst lättaste växeln efter att batteriet dött helt på min. Jag är trött nu… 😀

Hoppas ni haft en magisk helg!

Dags att sova här, imorgon blir det jobb och sen lite välförtjänt vila.

Ny tröja + väst! #dangerkit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s