Lyckan i att få dela det man ÄLSKAR!

Våren är här, ÄNTLIGEN om du frågar mig!

Hade sett fram emot lite träningstävlingar i Keps Cup men så blev tydligen inte fallet då vintern höll ett stadigt grepp om Stockholm. Även lördagens tävling är inställd då marken just nu är extremt blöt och jag är beredd att hålla med efter att för några timmar sen ha kommit hem fylld av lerprickar (lyckofräknar) och med djupfrysta blöta tår.

Dagens cykling – alltså vilket POW. Haft en allmänt kass dag som började med att jag fick grannens dörr på mig när jag skulle gå hemifrån, missad buss (den körde förbi mig då jag stod några meter fel), avbokad taxi när jag redan va försenad till möte osv…. ja den där totala Måndagskänslan! Nog för att mina måndagar är rätt grymma för de har jag och min nya lagkamrat Marika Wagner styrt upp ett grymt vinnande koncept kring #MagicMonday. Mer om det i ett inlägg snart.

Belize 2016

Men det här med cykling. Ja varför slutar man cykla i skogen när man bli vuxen? Jag kom i kontakt med cyklingen igen 2012 och det då en kompis till mig ”lurat/övertalat” mig till att genomföra en multisporttävling. (Det tog 2 år för mig innan jag ens visste att det hette multisport – för mig va det en tävling där man paddla, sprang över Åreskutan och cyklade tillbaka. Ja mycket har tydligen hänt sen dess men i år blir det faktiskt bara tredje gången jag byter MTB 😉 som sagt man behöver inte pantsätta sitt hem för att leka i skogen och fyllas av ENDORFINER och ADRENALIN!

Oj, båten sjönk – Belize 2016

Hur som helst så är jag ÖVERVÄLDIGANDE LYCKLIG över alla de FANTASTISKA MÄNNISKOR som jag mött genom Multisporten och Cyklingen (& SwimRun!). Ja, genom träningen! Men framförallt den träningen som sker i skogen för under de minuterna så finns inga klockor, inga måsten utan bara naturen och du och ja den kompisen eller lagkamraten som är med.

Belize 2016

Ikväll var det dags för det andra Naturkompaniet Pioneers teammötet för att om 5 veckor så är det dags att boarda det där flyget som ska ta oss till Sydafrika och mitt nästa stora äventyr. 3-5 dygns race i Nordvästra Sydafrika står på agendan och med mig dit har jag Tommy Ivarsson, Tobbe Palm och Kristina Carling (inlånad från Sweco). Jag ser så otroligt mycket fram emot att få ställa mig på startlinjen tillsammans med Teamet och vara ett med naturen i några dygn. För jag verkligen ÄLSKAR att TÄVLA och jag verkligen ÄLSKAR att CYKLA!

Belize 2016

I helgen blir det lite multisport-lek och tävlingspremiären får som sagt vänta lite till. Men Lördagen den 5 Maj så finner ni mig och större delen av Team She Rides på Lidingö MTB’s startlinje redo att känns på riktig puls!

Hanna o Sue – Målgång Åre Extreme 2016

Vi ses snart i en skog nära dig!

Bike and Smile!

//Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s