Nu börjar det! #lidingöloppetMTB #ExpeditionAfrica

Att hålla på med en sak i taget har tydligen aldrig varit min grej men nu känns det ändå inte lika splittrat som tidigare när jag även försökte kombinera Swimrun med Adventure Racing och cykling.

Nu handlar livet mest om cykling och ja min favorit sport Adventure Racing ❤ (tips för den som inte kan välja en favvor-sport ta en som innehåller flera!). 😉

På LÖRDAG är det äntligen dags att se om kroppen är redo för säsongen genom att känna på tröskelpuls och en ordentlig urblåsning runt Lidingö i sådär 2,5 timme. Lidingöloppet MTB 2018 63 km, går av stapeln och jag och flera av de andra brudarna i Team She Rides står på startlinjen och tillsammans med ännu flera She Rides CK brudar!!! 31 cyklister är anmälda i Damer Tävling och 11 stycken med klubbtillhörighet i She Rides CK!

Om man är lite nyfiken och kollar resultat från förra året kan man också se att 21 Damer körde i mål i tävlingsklassen respektive 85 damer motionsklassen. Per idag är det 119 damer anmälda i motion! Ska bli intressant att se hur det ser ut efter tävlingen & jag vet dessutom att vi har några damer till som är på väg in med en sen anmälan 🙂

Hur som helst ska det bli otroligt kul att få ta på sig tävlingsdräkten och se vad benen kan ge efter ett kort träningsläger på Mallis. Min träning har varit lite si-sådär under våren pga av väldigt mycket jobb både med det vanliga jobbet och kopplat till She Rides CK. Men efter förra veckan känns det bättre och kroppen fick smaka på mängd igen och svarade faktiskt helt OK, otroligt skönt för psyket att ha med sig till startlinjen.

Väl hemma efter ett par svettiga dagar på Mallis är det inte bara tävlingspepp för Lidingö utan det är stor äventyr på G! Adventure Racing i Sydafrika i AR World Series, LÄNGTAR!!! Expedition Africa startar den 20 Maj och planerad målgång är si sådär 3-4-5 dygn senare. Under den tiden ska vi hinna med att ta oss ca 530 km inkluderat nästan 10 000 höjdmeter fördelat över 5 discipliner; MTB, Trekking, Rep-firning (japp en på 100 m!), Canyoneering & Paddling och allt med hjälp av vår egen karta och kompass.

Ikväll är det dags för Naturkompaniet Pioneers-team möte för att ännu en gång gå igenom packlistan och se att alla har koll på sina prylar och ansvarsområden. Med mig till Sydafrika har jag Tobbe Palm, Tommy Ivarsson & Kristina Carling (lånad från SWECO). Ett rutinerat och taggat gäng.

Jag vill passa på att tipsa om Naturkompaniets öppna föreläsningar & Björnturen två dagars vandring i vacker sörmländsk natur. Surfa in på Facebook och följ Naturkompaniet för att få info om när det händer något i din butik. Vem vet det kanske är jag eller någon annan i laget som dyker upp där och berättar om hur vi planerar våra äventyr. Förra gången gjorde vi besök i Täby.

Nä, nu är det dags för mig att besöka min soffa för lite efterlängtad ”göra ingenting”-tid!

Ha det bäst!

//Sue

2 reaktioner på ”Nu börjar det! #lidingöloppetMTB #ExpeditionAfrica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s