Svettiga & smutsiga drömmar.. #lidaloop #sm

…nej alltså vill du läsa om sex o sånt har du kommit fel. Den här bloggen handlar om cykling och om hur jag drömmer om de tävlingar som varit och som kommer.

Foto: Lina Bylund

Lida Loop
Lida Loop för två helger sen va en smutsig eller mer korrekt en svettig och dammig historia. Flera dagar efter målgång lät det fortfarande som att delar av laget led av någon form av KOL-hosta. Men hårt arbete och envishet ger resultat. Jag tappade första klungan redan i startbacken men körde på bra och hade en enda tanke med mig ”jag kör så hårt och så länge det går, när det inte går längre får jag rullar i mål”. Sagt och gjort, jag körde hårdare än på Lidingö MTB och slog nya pulsrekord och lyckades med min post-Afrika kropp ta mig till en 8:de plats efter att ha tappat 7:de platsen till Anna Lundin med bara några km kvar till mål.

Hur som helst extremt nöjd med min insats och vad min kropp levererade under dagen!

Foto: Lina Bylund

& ser vi till laget så gjorde vi en ännu bättre dag, Marika & Ingrid visade hur man genom fin lagkörning ”lätt” kniper en bromsmedalj i ett som vanligt hårt och tufft startfält! Starkt jobbat brudar!

Foto: Lina Bylund
Foto: Lina Bylund

SM Linjelopp

Idag är det dags för SM i linje, ibland går det fort.. från att aldrig ha gått i mål på en landsvägstävling (första avbröts pga olycka (inte jag) och den andra va Nationaldagsloppet som jag bara körde 2/3 av) så står jag idag på startlinjen till SM och känner mig ändå hyfsat förberedd.

De senaste veckorna har jag spenderat en del mornar tillsammans med Ingrid och våra vänner i Stockholm med att ladda ur allt vi har så där klockan 6:15 runt Djurgården #morningspins0615 eller på Lidingö. Börjar känna mig rätt trygg på och bekväm på min Scott Foil, det är minst sagt annorlunda att trycka på allt vad man har på asfalt än i stökig skog men shit vad jag ÄLSKAR båda formerna av cykling!

Foto: Klas Nordentjell

Banan som bjuds på idag är lång….ja hela 123,2 km och kuperad sådan med många höjdmeter, något som definitivt kan passa mig och Ingrid fin fint.

Mitt mål är att hamna på den övre sidan av resultatlistan så om vi är 50 som startar så känns målgång och topp 25 trevligt. Vi får se vad dagen har att erbjuda mer än det självklara, smärta, svett, höjdmeter (ca 2000 positiva..) och Skåne-vindar.

Önska mig lycka till!

Foto: Klas Nordentjell

POST-SM Linjelopp

Efter som jag inte lyckades klicka på publicera knappen mitt i allt preppande på lördagen kommer här en kort summering av lördagen. Lycka, smärta, blåst, backe, svett, utförsåkning, illamående, glädje och pannben.

En lång dag i sadeln (som satt lite för långt ner och gav ordentlig smärta i ryggen…) slutade med målgång & en topp 20 placering! Ja, 19 plats efter en dag med mycket känslor, bra lagarbete och trevlig stämning i den grupp jag cyklade med större delar av dagen. Jag är extremt nöjd med mitt resultat och min insats och imponerad över Ingrid som vågade satsa och satt med i andra klungan en bra stund innan det blev solokörning innan klungan efter plockade upp henne. Hon gick i mål som nummer 13 efter att ha vunnit sin klungspurt. Grattis bruden, starkt kört!

Nu tar vi några dagar i Stockholm och kör Finnboda GP imorgon som ett hårt träningspass innan vi laddar om och beger oss till nästa Långloppscup tävling i helgen denna gång ska vi till Eksjö och köra Ränneslättsturen.

Foto: Erik Wickström

Bike on! // Sue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s