Från Fjällturen &hotellsängar till 14h träning i AR och sova när det är sol..

Funäsdalen och Fjällturen, så otroligt vackert och så mycket att göra (simma, springa, cykla, paddla, vandra, bada, pausa, äta……), synd att jag inte hade tid att stanna här längre men jag insett att Sverige inte är så stort och det går faktiskt fin fint att köra upp till Funäsdalen för bara ett par dagars paus från Stockholm.

På plats i Funäsdalen så bodde vi på Hotell Funäsdalen där vi blev ordentligt ompysslade med god mat och en väldigt skön kudde, att jag hade lite för mycket i huvudet dagen innan tävlingen och sov dåligt kan jag inte beskylla sängen för för den ville jag nämligen inte kliva upp ifrån. Men när vår väns dotter Bella bjuder in till morgondopp i sjön kliver man gladeligen upp och går ner o tar ett friskt dopp innan frukosten.

Uppladdningen med dessa och de andra tjejerna i She Rides CK & Community göra att jag sladdar in mig på en 4:de plats efter vår egen Team She Rides Marika Wagner som tar bronset efter Hanna Bergman (silver) och Jennie Stenerhag i Sverigetröjan (guld).

Men efter att ha haft en drömmig långhelg i Funäsdalen så var det dags att vända hem igen för att jobba sina sista två dagar innan man semestern från kontorsjobbet började.

Mina första två semesterdagar från kontoret har hunnit innebära 17 timmar aktivträningstid, hur gick det till på bara två dagar?

Jo, man börjar med en lång drömmig landsvägstur men en vän självklart med dopp! & dagen efter toppar man det med ett 14 timmars träningsdag i Adventure Race träning #multisport. Som bjöd på både MTB, SwimRun och Packraft paddling så skrapar man ihop timmarna rätt fort men det innebär också att fredagen blir att sova på dagen 😉  Mer om den träningen i ett annat inlägg 🙂

För ett par veckor sen spelade vi in ett inslag för SVT SPORT och det sändes i onsdags! Så kul att se att det vi jobbar hårt för får lite enligt mig välförtjänt TV-tid. Så under tiden jag var ute och cykla han jag med att bli #kändfråntv, skämt&sido självdistansen är det inget fel på, se inslaget!

Nya tjejstallet vill förändra MTB-världen – SVT SPORT

Ha en fortsatt fin helg! och glöm inte att ta time out då och då! Min fredag (ja hela eftermiddagen och kvällen) spenderade jag som nämnt i soffan – halvt sovandes ofantligt trött efter de senaste dagarna.

Inga tävlingar i helgen utan bara tid till att landa och ladda om, kanske dammsuga och våttorka det där golvet och träffa FAMILJEN!

Idag cyklar jag till Pappa för middag med mina Systrar Alex & Dempa och Pappsi såklart – det ska bli riktigt härligt!

Veckans ord: Drömmig!
Veckans träningsform: SwimRun – oj vad jag saknat den friheten!
Veckans kom-i-håg: Bikinin i ryggfickan på cykeltröjan!
Veckans låt: No Rain – Blind Melon man får sova även när det är sol ute – det gör jag. Faktiskt JÄTTE OFTA!

Ciao! //Sue

PS. Bild från Fjällturen på några av de brudar som gör att jag älskar det jag håller på med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s